Donderdag 20 april 2023 : Masterclass M&H distillery met Shilton Almeida

Beste whiskyliefhebbers,


Uitzonderlijk niet op zaterdag, maar op donderdag 20 april komt Shilton Almeida, ambassador van de M&H distillery naar Stekene.
De in Tel Aviv, Israël gevestigde Milk & Honey Whisky Distillery is opgericht in 2012. De eerste druppels kwamen uit een potstill van Duitse makelij in 2014.
In 2018 werden de eerste single malt-whisky’s gebotteld. Daarvoor kwamen er een aantal experimentele spirit-bottelingen uit. De Milk & Honey Whisky Distillery is opgezet door een aantal whisky liefhebbende ondernemers die droomden van een Israëlische single malt. Het produktieproces werd bedacht door Dr.Jim Swam, een specialist in het maken van whisky in warme klimaten.
Door het warme klimaat gaat de maturatie een pak sneller dan in Schotland waardoor ze dan ook gedwongen zijn op vrij jonge leeftijd te bottelen.(Angelshare)
Wij zijn in ieder geval overtuigd van de kwaliteit aan spirits die de M&H distillery tot hiertoe heeft gebracht. Met Shilton Almeida , een fantastische verteller en animator, wordt dit alvast een onvergetelijke
avond.


De line up voor deze tasting in details :

Opener M&H Classic 46%
1 Elements pommegranate 46%
2 Art & craft Belgian Ale cask 55,1%
3 ApexTequila cask 53,2%
4 Apex dead sea cask 56,5%
5 Apex Peated STR cask 58,9%
6 Apex Peated fortified red wine cask 55,3%

Place to be : Broodjeszaak Broodtique

Polenlaan 10
9190 Stekene

Aanvang: 20u00
Leden : 30€
Niet Leden :40€

Wees erbij en schrijf je nu in via deze link : M&H Masterclass

Graag overschrijving op onze rekening.